Ons Aanbod

OPLEIDINGEN

WORKSHOPS IN GROEP

Inschrijven voor de workshop “Als Angst Je Vastzet” is opnieuw mogelijk vanaf september. Nieuwe reeks gaat door in oktober 2022.

Inspiratie- en initiatiedagen

Benieuwd naar onze locatie en wie wij zijn? Schrijf je nu in voor één van onze twee infomomenten.

Tijdens de infodag krijg je de mogelijkheid om te ontdekken wat je te wachten staat tijdens de opleiding. Je proeft er van kleine oefenmomenten en de kracht van onze opleiding. Op die manier ervaar je wat de mogelijkheden zijn voor jou als coach / therapeut.

Wat je mag verwachten:

  • Zelf een één-op-één opstelling begeleiden
  • Kennismaken met opstellingen met materiaal
  • Kennismaken met karakterstructuren
  • Kennismaken met de locatie / de sfeer
  • Oefeningen die je onmiddellijk kan gebruiken in je eigen praktijk
  • Verwondering en magie
  • Wij zorgen voor koffie, thee, fruit en koekjes!

FAMILIEOPSTELLINGEN

Klik hier voor meer informatie

ÉÉN OP ÉÉN COACHING VOLWASSENEN

Individuele Coaching door Lieselotte

Tijdens individuele coachings-sessies krijg je een inkijk in je onderbewuste zijn. Je bent deel van een geheel, een systeem, en hebt geleerd hierin te functioneren. Wie ben je, als je jezelf even losmaakt van die systeem én… Wat wil je met deze kennis doen? Wie ben jij in je essentie?

Tijdens individuele coachings-sessies van ongeveer 2u / sessie graaf je naar de kern van je zijn en ga je hiermee aan de slag in je dagelijkse leven. Na ongeveer twee tot drie weken reflecteren we hierop en ga je weer verder. Op die manier vindt er een duurzame gedragsverandering plaats en kom je telkens weer een laagje dichter bij jezelf.

Tijdens individuele coaching werk ik vaak met lichaamswerk, kleine opstellingen en materiaal, om je een optimaal inzicht te geven in je onderbewuste zijn.

Een individueel traject gaat altijd van start met een intakegesprek. Jij bepaalt de duur van je traject. Jij hebt de regie zelf in handen.

Prijs intake €100 excl. BTW
Prijs opvolgafspraak €120 excl. BTW

MASTER OUR MIND – RELATIECOACHING

Wie ben jij? En waarom doe jij wat je doet? Wanneer we een innige menselijke relatie aangaan, zullen we ons altijd op een bepaalde manier hechten. Onbewust dragen we een bril waarmee we kijken naar de wereld. Die bril wordt ons al opgedrongen,  nog voor onze geboorte. Nadien krijgt hij steeds meer een specifieke, strak zittende vorm. 

Tegen de tijd we gaan relateren met een eventuele liefdespartner, zijn we behoorlijk eigenzinnig in wat we denken dat ‘de absolute waarheid’ nu eigenlijk is. 

Door een diepteinterview van beide partners af te nemen kom ik snel veel te weten over de manier waarop jullie omgaan met verbinding en hechting.

Niet alleen jullie hechtingsstijlen, maar ook jullie ‘liefdestaal’ is een interessant onderdeel van deze MasterMind. Hoe vullen jullie, elk voor jezelf, het begrip ‘houden van’ in? Ook hier gaan we experimenteel mee aan de slag. 

Jullie individuele én gemeenschappelijke, op maat gemaakte handleiding. Wie ben jij? Wie zijn jullie als koppel? Dat staat hier op genoteerd. Digitaal weliswaar, in een gedeeld Google-document, geef ik je een tastbaar iets dat je kan meenemen wanneer jullie verder wandelen richting jullie toekomst. 

Gemaakt op basis van jullie unieke persoonlijkheid, met aandacht voor jullie eigen én gemeenschappelijke valkuilen, dromen en drijfveren.

Duur 2x 2uur, verspreid over 2 weken
Prijs €279 excl. BTW

ÉÉN OP ÉÉN COACHING JONGEREN

Psychische problemen, eetstoornissen of ander ongewoon gedrag van jongeren wijst op en dieperliggende oorzaak, vaak, dan alleen maar stress van het ‘nu’.

Door op een dieper niveau te gaan kijken en met hun hun onderbewuste overtuigingen te onderzoeken, krijgen ze meer grip op hun bestaan van vandaag. Opstellingswerk is een uitgesproken toegankelijke manier om met jongeren aan de slag te gaan. Tijdens één-op-één sessies werken we intensief en doeltreffend gewerkt aan het ontwikkelen van hun eigen, authentieke identiteit.

Intakegesprek (kan met ouder) 1u / €70 excl. BTW
Opvolggesprek (zonder ouder) 1u / €60 excl. BTW

Opstellingen geven snel inzicht in ingewikkelde situaties.

ÉÉN OP ÉÉN COACHING KINDEREN

ROUW OP MIJN BORD – By Amy Indjai

Maandelijks organiseert The Changemakers Academy in samenwerking met Ik.Rouw een heerlijk ontbijtmoment voor ondernemers uit de rouwsector. Op deze momenten is er ruimte voor netwerken, samen zijn, zaken bespreekbaar maken en inspiratie. Voor meer informatie kan je terecht bij Amy.

Vrouwencirkels- By Tiny Sanders

Ik ben het waard!
Vind jij het uitdagend om neen te zeggen? Je grenzen aan te geven?
Ben je bang om mensen teleur te stellen? Een oordeel te krijgen? Niet te voldoen?
Wil je meer vertrouwen in jezelf? Moedige beslissingen durven nemen?
Wil je tegenslagen kunnen zien als kansen? Meer leren luisteren naar je intuïtie?

Kom dan eens langs tijdens een van de LIVE vrouwencirkels op The Changemakers Academy!
Door regelmatig deel te nemen aan deze cirkels ga je de positieve ‘bijwerkingen’ als vanzelf ervaren.
De transformatie is onvermijdelijk. Being there, doing that.

Meer info vind je hier!

Ik wil weten wat er gebeurt in The Changemakers Academy!

* Verplichte velden

Bekijk vorige updates!

%d bloggers liken dit: