Karakterstructuren

Ben je klaar om jezelf tegen te komen, eindelijk, zonder masker?

Elk van ons heeft verschillende maskers achter de hand. Maskers, die je ontwikkelt als antwoord op de krassen die je ziel. Krassen die je kreeg, doorheen je prille kindertijd en nadien.
Zo’n masker heeft verschillende voordelen. Het behoedt je van nóg meer kwetsures.

Elk van ons heeft de gave maskers te ontwikkelen.

Deze opleiding is de uitnodiging om jezelf bewust te worden van de maskers die je zelf draagt. Samen, in een kleine, veilige groep, onderzoeken we aan de hand van praktische oefeningen -die jij later ook met jouw coachee kan gebruiken- welke onderligende dynamieken spelen en welke verschillende littekens jij meedraagt op je ziel.

We onderzoeken hoe je opstellingen kan doen, specifiek voor bepaalde karakterstructuren (zowel met materiaal, als met een één-op-één setting), de specifieke hulpvragen die men kan stellen indien een bepaalde katakterstructuur speelt, aandachtspunten die men in het achterhoofd moet houden wanneer m’n met bepaalde structuren aan de slag gaat, …

In onze brochure lees je per module welke inhoud wordt behandeld. Theorie krijg je allemaal te verwerken via een online leerplatform dat vanaf september 2022 online komt te staan. Tijdens de vier live-dagen gaan we actief en doelgericht aan de slag.

Praktisch

Om de veiligheid te waarborgen werken wij met maximaal 8 deelnemers per groep.
Het is mogelijk de opleiding in één geheel, of in verschillende delen te betalen.


Voor wie

Professionals en particulieren die zich als trainer, therapeut, coach of systemisch begeleider, verder willen ontwikkelen en bekwamen in het herkennen en begeleiden van diverse structuren binnen onze karaktervorming.

Mensen die doelgerichter en duidelijker willen leren communiceren door zichzelf en anderen beter te begrijpen vanuit lichaamstaal en overlevingsmechanismen (managers, teamleaders, …).

Belangrijk:

In onze opleiding gaan we aan de slag met verschillende invalshoeken vanuit het Systemisch Werken en Energetisch lichaamswerk.

%d bloggers liken dit: